Tatar z łososia z kaparami i bułką koktailową (50 g)
Rosół drobiowy z makaronem (200 ml)
Filet z dorsza w sosie porowym
Roladka drobiowa ze szpinakiem i sosem serowym
Polędwiczki wieprzowe faszerowane suszonymi
pomidorami i zwijana w bekonie
Frytki, ziemniaki, zestaw surówek (50 g) (200 g)
Kawa, Herbata, woda niegazowana - bez limitu
sok jabłko/pomarańcz - 0,5l osoba
Bruschetta z salsą pomidorową czosnkiem i ziołami (50 g)
Rosół drobiowy z makaronem (200 ml)
Kotlet De volaille (100 g 50%) Zrazy wołowy w sosie borowikowym (100 g 50%) Łosoś pieczony na warzywach korzeniowych (100 g 50%) Falafel z brokuła (80 g 50%) Frytki, ziemniaki, zestaw surówek (200 g)
Kawa, Herbata, woda niegazowana - bez limitu
sok jabłko/pomarańcz - 0,5l osoba
Aksamitny torcik skomponowany z 3 musów: biała czekolada, mleczna czekolada oraz gorzka czekolada, na kruchym spodzie czekoladowoorzechowym. Porcje są duże.
Kruche sable malinowe, domowe toffi z bananami, krem śmietankowy ze skórką z pomarańczy.
Wilgotne ciasto z dużą ilością belgijskiej czekolady, przełożone sezonową konfiturą, opcjonalnie bez dodatku mąki pszennej.
Klasyka gatunku, kruchy spód, krem śmietankowy, żel z malin, całość zwieńczona bezą z płatkami migdałów
Efektowne ciasto składające się z dużej ilości cienko rozwałkowanych kruchych blatów, przekładane kremem waniliowym i sosem truskawkowym.
Bogaty sernik z domową pastą pistacjową, na bazie twarogu, mascarpone i śmietanki 36 %,ciasteczkowy spód z pistacjami, polewa pistacjowa z białą czekoladą
Bogaty sernik z domową pastą z orzechów laskowych, na bazie twarogu, mascarpone i śmietanki 36 %, ciasteczkowy spód z orzechami laskowymi, polewa czekoladowa rocher
Delikatny serniczek na zimno bazujący na mascarpone i jogurcie, z dużą ilością kultowych ciasteczek Oreo, oblany czekoladą mleczną, udekorowany ciasteczkami.
Wariacja na temat klasycznego sernika, wzbogacony o pure z dyni i mascarpone, delikatnie słony spód z kakao, top z glazury mango.
Brownie w połączeniu z sernikiem i dodatkiem wiśni, udekorowany gorzką czekoladą.